Известие

Collapse
No announcement yet.

166 2.0 TURBO ? ? ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 166 2.0 TURBO ? ? ?

Здравейте колеги , много ми се иска да си взема 166 2.0 V6 TURBO и да му сложа едно чипче (целта е да получа като краен резултат лимузина с по-спортен характер и преди всичко да не изневерявам на марката) , на атмосферка се накарах но не мога да намеря отзиви за този двигател , бихте ли ми казали нещо за него .
    Благодаря предварително

Не е лош този двигател, но има много НО-та, 2000 кубиков шестак турбо... Рядко се намира запазен. Съветвам те да си потърсиш 166 3,0 V6 231 hp и няма да се разочароваш, дори няма нужда да тунинговаш. Обслужването е почти идентично като финансово изражение, а 3,0-ката си е 3,0-ка.
    Arena Coast Customs

Comment

да но турбото се развърта доста по добре а 3.0 тук в България пак си е игра на късмет , и ти си прав но това ми е абсолютна дилема дали 2.0 turbo или 3.0 (защото има и турбо проблеми после)
      а 3.0 тук би се намерила доста по трудно отколкото TURBO-то , отедна страна се накарах на атмосферни двигатели имах UNO TURBO i.e. и щом се сетя що за сила беше просто унемявам
      Last edited by Martini-Racing; d.m.y г., 09:36.

Comment

Първоначално публикувано от Martini-Racing Покажи съобщение
        да но турбото се развърта доста по добре а 3.0 тук в България пак си е игра на късмет , и ти си прав но това ми е абсолютна дилема дали 2.0 turbo или 3.0 (защото има и турбо проблеми после)
        а 3.0 тук би се намерила доста по трудно отколкото TURBO-то , отедна страна се накарах на атмосферни двигатели имах UNO TURBO i.e. и щом се сетя що за сила беше просто унемявам
        Тоя 2,0 v6 турбо няма да върви както 3,0 на 166. 2.0v6 се слага само три години на 166 ако не се лъжа и намирането ще бъде по-трудно, освен ако не си си харесал конкретна 166ца. Ники ти го е казал 3,0>2,0v6 (малко е омотал конете) особено на 166 където теглото има значение.
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Имам познат с 166 3,0 и не говоря наизуст, колата е невероятна и при икономично шофиране пада под 12 градско по борд компютър, но това все пак е утопия. Трудно ще намериш 3-ка, но според мен си заслужава чакането, само ако чуеш как ги реди големия шестак цилиндрите... Просто 2,0 В6 турбо на Алфа мотора не търпи много тунинг издевателства и не тръгва чак толкова много после, изтискана му е силата фабрично. Пък и както каза Чистача по-горе - купето е тежко и си иска обем
          Arena Coast Customs

Comment

значи от казаното до тук остава да се оглеждам за някоя читава 3.0 и да си щтракам с пръсти
            колеги благодаря ви много за съветите

Comment

http://www.digitaltuning.bg/tuning/a...0-turbo-205-cv
              http://www.digitaltuning.bg/tuning/a...166/3.0-220-cv
              И това е само с лек ремап.
              Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

Ето я колата http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...987&f1=details
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                  Майкоооо
                  166, 2.4 JTD'00

Comment

уникалана е спор няма но все пак говорим за 16 бона , просто неповторима

Comment

Колега ти да не търсиш нещо, което да е здраво, нов внос, на малко километри с мотор 2.0 В6 турбо или 3.0 В6 за около 3500-4000лв Тия ги има много ма после ще ревеш...
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Аз също съм ЗА 3.0! Както съм съгласен и със Светльо
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

намерих една тук в Мюнхен за 5,200 евро с TUV и много се двуомях дали да се прибера с нея , но определено ме разобедихте , самолета ме зове

Comment

Facelift?
                            Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

не е с FACELIFT-а 2002 ама 2.0
                              ще прегледам обявките и ще си търся 3.0 , че утре тръгвам към Булгаристан

Comment

Working...
                              X